Caffé Corsini
Rodiná firma Corsini Café nakupuje nejlepší odrůdy kávy přímo v oblastech Brazílie, Santo Domingo, Columbia, Kenya, Jamaica. Pražení kávy, které je nejdůležitější fází při zpracování čerstvého kávového zrna, se provádí pomalou metodou s cykly trvající od 15 do 18 minut, aby byl získán nejlepší stupeň upražení kávy, který odpovídá za chuť a aroma kávového zrna. Rodinná firma Corsini Café praží kávu s láskou s jediným cílem: nabídnout nejvyšší kvalitu kávy. V první řadě je výběr surovin a péče o výrobní proces. CORSINI Café je držitelem certifikátů kvality ISO 9001, 9002, SA8000. Současný prezident společnosti Dr. Silvano Corsini je předsedou sdružení výrobců porcované kávy v PODech (E.S.E. Konsorcia). V roce 1994 byl vyhlášen prestižním časopisem Tea andCoffee magazine nejlepším odborníkem v oblasti kávy na světě.