Zrnková káva
Maximum v každém šálku
Zrnková káva je skvělou volbou, pokud si čerstvost ceníte nadevše. Nenamletá kávová zrna přináší v porovnání s mletými několik dalších výhod, jež by měli znát všichni, kteří si svůj den neumí představit bez jednoho či více šálků kávy.
- Zrnková káva udrží plnou chuť a aroma po delší dobu
- Při každé přípravě můžete použít jinou hrubost mletí
- Můžete zvolit i nepředpražená kávová zrna.
Pokud zrnkovou kávu správně skladujete, dokáže si velice dlouho udržet svou čerstvost a chuť. Poté si užijete opravdový smyslový zážitek z tradiční černé kávy. Chuť a vůně kávy pochází z oleje, který pokrývá celé zrno. Jakmile se kávová zrna rozemelou, tyto esenciální oleje se začnou vypařovat a káva začne ztrácet na čerstvosti a chuti.
Nejprodávanější
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli...